Tel. 06 50288198


Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Gereedschap keuren in de regio Purmerend

Voor een deskundige NEN keurmeester in de regio Purmerend neemt u contact op met ons. Wij rijden 4x per week door de regio Purmerend voor het keuren van elektrisch gereedschap, shovels, hulpmiddelen en speeltoestellen. Zorg voor betrouwbaar werkmateriaal voor optimale veiligheid. Onze gecertificeerde keurmeester keurt en verzorgt reparaties bij achterstallig onderhoud.

Ten behoeve van de bedrijfsveiligheid, aansprakelijkheids risico en arbo werkinspecties spreken we met de meeste klanten een jaarlijkse keuring af. Ieder gekeurd item krijgt een keuringssticker. Maak eens een afspraak voor een keuring op locatie in de regio Purmerend. Vakkundig, flexibel en kostenbesparend.

Onze klanten in plaatsen zoals Purmerend, Volendam, Middenbeemster en de Rijp kunnen bij ons terecht voor het keuren van de volgende producten servicepakketten:

Klanten in de regio Purmerend kunnen flexibel een afspraak maken. Informeer naar onze prijslijst of vraag een offerte op bij grotere projecten. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.

Vraag stellen

Alkmaar Purmerend Hoorn Schagen
Langedijk Amsterdam Zaandam Hoofddorp
Haarlem Beverwijk Zandvoort Amstelveen
Leiden Den Haag Zoetermeer Den Helder
Sneek Heerenveen Harlingen Leeuwarden
Utrecht Breukelen Woerden Soest